Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Аудитом Донеччини додатково забезпечено майже 40 мільйонів гривень надходжень до бюджету

, опубліковано 10 серпня 2020 о 10:03

З метою виявлення та упередження порушень податкового законодавства підрозділами аудиту Донеччини першочергова увага приділяється проведенню перевірок суб’єктів господарювання, що мають ризики в своїй діяльності.

Так, за 7 місяців поточного року фахівці управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування   податкової  служби Донецької області провели 286 документальних перевірок, за результатами яких донараховано податкових зобов’язань на 474 млн гривень. Також в ході перевірок було зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на 5,3 млн гривень.

За січень-липень 2020 року підрозділами аудиту Донеччини забезпечено додаткових надходжень до державного бюджету у сумі 36,8 млн гривень. За результатами проведених документальних перевірок поточного року до бюджету надійшло 15 млн гривень.

Нагадуємо платникам податків, що перевірити, чи планується перевірка їх підприємств у 2020 році, можна на сайті ДПС України за наступним посиланням https://tax.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/402509.html.