Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

При ДПС Донеччини почав діяти новий склад Громадської ради

, опубліковано 03 серпня 2020 о 16:08

Нагадаємо - у Головному управлінні ДПС у Донецькій області нещодавно відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради, до якого увійшли представники дванадцяти громадських організацій, які опікуються питаннями оподаткування та захищають інтереси платників податків.

З огляду на попереджувальні заходи, спрямовані проти поширення коронавірусу, сьогоднішнє засідання було проведено в онлайн режимі засобами скайп – зв’язку.  

Шляхом рейтингового голосування було обрано голову Громадської ради при ГУ ДПС у Донецькій області, а також його заступника та секретаря. Головою одноголосно обрано Олександра Ревякіна, який є також Головою Ради Відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнська Асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Донецької області.

Наступним пунктом стало обговорення проекту Положення про Громадську раду, формування робочих органів (комісій) при ній, затвердження складу і голів комітетів. Серед подальших кроків – збір та обробка пропозицій для формування Плану Громадської ради при ДПС Донеччині.

Наприкінці зустрічі новообраний голова Олександр Ревякін подякував присутнім за активну громадську позицію та нагадав про необхідність визначити пріоритети своєї подальшої діяльності і надати зважені та конструктивні пропозиції для Плану роботи на 2020 рік.