Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Урочистості з нагоди Дня податківця України

, опубліковано 02 липня 2020 о 14:37

Сьогодні у численних працівників податкової служби професійне свято, яке нещодавно призначено відповідно до Указу Президента України від 25 червня 2020 року № 252/2020. З нагоди відзначення Дня податківця України та 30-річчя створення податкової служби очільниця Головного управління ДПС у Донецькій області Ірина Долозіна та працівники відомства з усіх куточків Донецького регіону взяли участь в урочистому заході, який відбувся в залі засідань Податкової Донеччини.

Професія податківця зараз набуває нового значення. Це не лише новітні реформи, призвані покращити якість адміністрування податків, а й змінення ставлення суспільства до податкової служби, розвиток сервісної складової. 

В своєму вітальному зверненні до присутніх Ірина Долозіна зазначила, що люди, які обирають податкову службу, заслуговують на глибоку повагу, вони повинні бути компетентними, ініціативними, творчо ставитися до справи. Від знання справи і наполегливості кожного податківця залежить авторитет державної податкової служби та авторитет влади в цілому. Разом з державою податківці за 30 років пережили кризи та підйоми, втрати й здобутки, своєю цілеспрямованістю і невтомною працею зміцнювали авторитет країни на міжнародній арені, внесли значну лепту у розвиток нової України – сильної та успішної. Вона подякувала всім працівникам за відданість професійному обов’язку і сумлінну працю, та щиро побажала усім міцного здоров’я, родинного затишку та щастя.  

За сумлінне виконання службових обов’язків на протязі вже 30 років та з нагоди Дня податківця України керівництво області вручило заслуженим державним службовцям почесні грамоти та квіти.

Також до привітання долучилися Голови обласних профспілок і Голова  Ради ВП ГО «Всеукраїнська Асоціація ветеранів ДПС України» Донецької області Олександр Ревякін.  

Урочиста атмосфера царила протягом усього заходу, а святковий настрій додав присутнім податківцям музичний ролик з привітаннями з нагоди професійного свята. Ці урочисті події ще раз дозволили колегам з усієї області відчути себе частиною великої дружньої родини.