Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платниками Донеччини спрямовано на соціальне забезпечення більше 4 млрд гривень єдиного внеску

, опубліковано 02 липня 2020 о 09:23

За перше півріччя 2020 року до бюджету Донецької області надійшло 4,1 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, у тому числі у червні платниками Донеччини сплачено 779,6 млн грн єдиного внеску.

Надходження поточного року на 32,4 млн грн перевищують надходження І півріччя 2019 року.

Повна виплата заробітної плати та сплата єдиного внеску – обов’язок кожного працедавця, тому податковими органами Донеччини постійно проводиться комплекс заходів з легалізації трудових доходів громадян. А виявити несумлінних роботодавців і поінформувати про це податкову службу зараз може кожен пересічний громадянин Донецького регіону за допомогою зручного мобільного додатку «Legal ZrPlat», який можна безкоштовно скачати на свій телефон за допомогою засобів Play Market (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.solidpack.legalzrplat) або App Store (https://apps.apple.com/us/app/legal-zrplat/id1490703512?ls=1).

Адже легальний бізнес, який працює у правовому полі, своєчасно сплачує всі податки і активно підтримує соціальні програми на своїх підприємствах – це запорука зростання добробуту населення, а відтак, і всієї держави, орієнтир та приклад для наслідування.