Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Лейтмотивом зустрічі очільниці Податкової Донеччини з бізнесом стали партнерські відносини

, опубліковано 10 червня 2020 о 14:28

Податкова Донеччини відкрита до співпраці та готова вислухати всі пропозиції, які покращать бізнес-клімат і будуть спрямовані на зростання економіки та добробуту сумлінних платників податків, нам важливо почути кожного.

Сьогодні в м. Маріуполі відбулася зустріч в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини Долозіної з представником бізнес-спільноти міста Маріуполя Андрієм Дьяконовим, під час якої він мав змогу напряму задати свої «гарячі» питання щодо координаційних дій податкової служби та місцевих органів влади з вдосконалення механізму адміністрування місцевих податків.

Загалом, зустріч пройшла у форматі конструктивного діалогу, розглядалися індивідуальні випадки, сторони обмінялися думками стосовно ситуації, що склалася, зокрема, зачепили галузеві проблеми, висловили побажання представників окремих видів діяльності, пов’язаних з початком курортного сезону в області, підіймалися проблемні питання, що потребують вирішення на законодавчому рівні. Цікавою пропозицією від бізнесу стало впровадження переважно безготівкового обороту при веденні господарської діяльності.

 «Відкритість та партнерство, відверте обговорення нагальних питань та спільний пошук шляхів їх вирішення – ключові акценти діалогу податкової служби з бізнесом. Ми завжди в правовому полі будемо підтримувати та допомагати в реалізації позитивних ідей впровадження законодавчих норм, які дозволять спростити роботу підприємцям та, водночас, сприятимуть створенню додаткових робочих місць» – підсумувала результати зустрічі Ірина Долозіна.

Наприкінці зустрічі Ірина Долозіна нагадала про електронну скриньку ГУ ДПС у Донецькій області golovagu@gmail.com, на яку запропонувала надсилати свої пропозиції, зазначила, що податкова Донеччини завжди готова вислухати всі думки, пропозиції, побажання бізнесу щодо вдосконалення системи оподаткування або спрощення умов для ведення бізнесу. 

Для подальшої плідної співпраці учасники домовилися проводити такі зустрічі частіше, що, у свою чергу, сприятиме покращенню відносин між податковими органами і платниками.