Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Активна співпраця Податкової Донеччини з місцевими органами влади

, опубліковано 01 червня 2020 о 09:29

Сьогодні у Нікольській райдержадміністрації пройшла робоча нарада з питань виконання дохідної частини районного бюджету за участю керівництва Податкової Донеччини на чолі з в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини Долозіної.

Одним з основних факторів розвитку успішної громади є своєчасне надходження коштів до місцевого бюджету. Адже вони формують фінансову спроможність громади, дають можливість направляти кошти на реалізацію проектів, розвивати територію та підвищувати якість життя кожного з мешканців.

Під час зустрічі Голова райдержадміністрації Аліса Весьолкіна поінформувала про підсумки роботи за 5 місяців поточного року, окреслила основні проблемні питання, з якими стикаються держслужбовці на місцях, підняла актуальне питання легалізації трудових відносин.     

В свою чергу, Ірина Долозіна зазначила, що і надалі податківці Донецького регіону  відкриті до взаємодії та покращення спільної роботи з наповнення місцевих бюджетів. «Для нас важливо визначити основні вектори спільної роботи з усіма гілками місцевої влади задля кращого наповнення бюджетів всіх рівнів, ми відкриті до спілкування, діалогу чи компромісів для вирішення цих актуальних питань» - наголосила вона. Крім того, Ірина Долозіна нагадала про дієвий інструментарій по боротьбі з «тіньовою» зайнятістю – мобільний додаток «Legal ZrPlat», який стане у нагоді.

Підбиваючи підсумки, учасники засідання вирішили й надалі співпрацювати задля вирішення проблемних питань та забезпечення надходжень до бюджету.