Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини провела зустріч з підприємствами з гострих питань щодо ризикових господарських операцій

, опубліковано 20 травня 2020 о 17:51

Сьогодні у м. Слов’янськ пройшла робоча зустріч керівництва Головного управління ДПС у Донецькій області на чолі з в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Іриною Долозіною з представниками підприємств, щодо яких виявлено сумнівні господарські операції з ознаками схем мінімізації податкових зобов’язань.   

Керівництво відомства, Слов’янсько-Лиманського, Краматорського та Покровсько-Добропільського управлінь обговорили з представниками бізнес-спільноти Донеччини гострі питання наслідків негативної податкової історії, ризики співпраці з сумнівними контрагентами, добровільності виконання платниками податкових зобов’язань та шляхи вирішення проблемних питань.

Головним пріоритетом в роботі Податкової Донеччини було та залишається нарощування бюджетних надходжень, відкриті партнерські взаємини з бізнесом та активна робота щодо упередження схем мінімізації і, відповідно, запобігання величезним втратам бюджету.

Як зазначила Ірина Долозіна під час зустрічі: «На сьогодні платники податків реального сектору, які працюють за всіма правилами, залишаються в невигідному положенні, потерпаючи від таких собі «мінімізаторів», тож усім присутнім підприємствам необхідно зважено і розсудливо підходити до аналізу фінансових показників діяльності своїх контрагентів та уникати сумнівних господарських операцій. В свою чергу, Податкова Донеччини докладає максимум зусиль, щоб створити рівні і прозорі умови для усього донецького бізнесу, ми завжди в активному діалозі з усіма бажаючими та готові розглянути будь-яку проблематику».