Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Будь свідомим – отримуй довідку онлайн!

, опубліковано 06 квітня 2020 о 12:34

З метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби СОVID-19 Головне управління ДПС у Донецькій області наполегливо рекомендує  платникам утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби.

Якщо під час карантину необхідно отримати довідку про відсутність заборгованості з платежів, що надається відповідно до Порядку надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 03.09.2018 зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 27 вересня 2018 року за номером 1102/32554 (далі – Довідка), то це питання можливо вирішити дистанційно.

Довідка формується за відсутності у платника за даними інформаційно - телекомунікаційних систем контролюючих органів податкового боргу, та/або недоїмки зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (єдиний внесок), та/або іншої заборгованості з платежів (у тому числі розстрочених, відстрочених, реструктуризованих), контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Заява подається платником в електронній формі – на адресу уповноваженого органу через приватну частину Електронного кабінету, розміщеного на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням: http://cabinet.tax.gov.ua.

Вхід до приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету здійснюється виключно після ідентифікації особи із використанням кваліфікованого електронного підпису.

 Створити та надіслати Заяву можливо у меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету шляхом вибору відповідної електронної форми документа.

Довідку в електронній формі платник отримує також у приватній частині Електронного кабінету.

У разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом платника слід звернутись до служби підтримки за телефоном 0 800 501 007 (напрямок 0) або за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua/help/.

Будьте соціально відповідальними, бережіть себе та близьких, користуйтеся електронними сервісами ДПС.