Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час карантину Податкова Донеччини надає інформаційну підтримку громадянам в режимі скайп – зв’язку

, опубліковано 25 березня 2020 о 17:46

Зважаючи на те, що здоров'я та безпека громадян – це головний пріоритет Державної податкової служби, Податкова Донеччини активізувала надання консультацій платникам податків в режимі скайп – зв’язку.

Так, на цьому тижні працівниками Покровсько-Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області дистанційно надано інформаційну допомогу платникам в отриманні відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді.

Нагадуємо, що під час карантинних заходів дуже доречними є всі  електронні сервіси ДПС, зокрема – Електронний кабінет, за допомогою якого у платників є можливість отримати безліч корисної інформації, подати ряд заяв для отримання адміністративних послуг та отримати їх результати. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за наступним посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Шановні платники, в умовах надзвичайної ситуації, пов’язаної із карантинними діями проти коронавірусу СОVІD-19, закликаємо спілкуватися дистанційно та максимально обмежити безпосереднє спілкування з працівниками ДПС. Податківці з радістю нададуть вичерпні відповіді на всі ваші запитання онлайн. Бережіть себе та своїх близьких!