Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відкритий діалог з платниками податків Слов`янська на зустрічі з очільником Податкової Донеччини Іриною Долозіною

, опубліковано 17 січня 2020 о 14:55

Податкова служба Донеччини відкрита до спілкування і готова до обговорення найгостріших питань, які сьогодні турбують сумлінних платників податків, адже зараз #НоваПодаткова йде шляхом сервісності та діджиталізації, тож нам є про що поговорити.   

Так, сьогодні в м. Слов`янськ в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірина Долозіна прийняла участь у зустрічі в форматі відкритого діалогу з представниками різних галузей бізнес-спільноти Донеччини.

Спільний діалог дає можливість оперативно дізнатися про гостру критику або конструктивні зауваження, оцінку нових реформ ДПС безпосередньо платниками податків та знайти шляхи вирішення проблемних питань.

Під час зустрічі учасники обговорили «гарячі» питання, які їх турбують – ритмічне відшкодування ПДВ, питання своєчасної та повної сплати податків та інші проблемні питання, що виникають у платника під час проведення господарської діяльності.

Підсумовуючи результати зустрічі, Ірина Долозіна подякувала усім присутнім за співпрацю, запропонувала надсилати свої пропозиції на електронну скриньку податкової служби Донеччини golovagu@gmail.com та зазначила, що подібні зустрічі з бізнесом будуть систематичними, оскільки є майданчиком для досягнення компромісних рішень.

«Податкова Донеччини зацікавлена в діалозі з платниками, адже у нас єдина мета – забезпечити сприятливі умови для роботи бізнесу, який наповнює бюджет країни своїми податками»,  - підкреслила Ірина Долозіна.