Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Донеччина: за право здійснення торгівлі підакцизними товарами бюджет отримав майже 40 мільйонів гривень

, опубліковано 27 листопада 2019 о 10:47

8 тис. ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами зараз діє у Донецькому регіону, з них на алкоголь – 4,4 тис. шт., тютюн – 3,6 тис. ліцензій. За 10 місяців 2019 року надходження з плати за ліцензії на право оптової і роздрібної торгівлі даними товарами поповнили місцеві бюджети Донеччини майже на 38,7 млн гривень.

Крім того, в Донецькій області діють 332 ліцензії щодо ліцензування пального (роздрібна торгівля пальним – 258, зберігання пального – 74). Надходження до бюджету Донеччини від плати за ліцензії на виробництво пального, оптову і роздрібну торгівлю пальним, а також його зберігання складають майже 1,3 млн гривень.

З початку року суб’єкти господарювання Донеччини отримали 7141 ліцензію на право роздрібної торгівлі. В той же час, за несвоєчасну сплату чергового платежу з початку року анульовано 83 ліцензії, за продаж алкогольних напоїв/тютюнових виробів неповнолітнім - 43 ліцензії.

Податкова Донеччини нагадує, що інформація щодо виданих, призупинених та анульованих ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами знаходиться у відкритому доступі та постійно оновлюється на сайті ГУ ДПС у Донецькій області за наступним посиланням: https://dn.tax.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy.