Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини завітала до підшефної малечі

, опубліковано 21 листопада 2019 о 17:40

Діти є найбільш цінним ресурсом, який має будь-яка країна. У той же час вони є найбільш незахищеними. Сьгодні мільйони дітей, що живуть в Україні, потребують більшої уваги та кращого захисту.

Все частіше, так звані неблагополучні сім’ї, замість виховання у родині віддають дітей до шкіл-інтернатів. Одним з таких закладів є Маріупольська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів №2, якою вже декілька років опікуються працівники ГУ ДПС у Донецькій області. У цій школі живуть та навчаються дітки з різних куточків Донеччини, які були позбавлені батьківського тепла. Частина вихованців переїхала до Маріуполя після того, як було зруйновано школу-інтернат у Мар’їнці.

Сьогодні до інтернату завітала Голова Ради Донецької обласної організації  Всеукраїнської профспілки працівників ДПС Ольга Д`яченко. Понад 70 вихованців школи отримали різноманітні подарунки. Жодна дитина не залишилась без уваги.

 Серед учнів школи є чимало талановитих і обдарованих дітей. У цьому гості мали змогу переконатися під час перегляду спеціально підготовленої театралізованої дії, у якій дівчатка та хлопчики продемонстрували неабиякий хист до танців та співу.

Податківці вкотре переконались, що доброта і увага, яка дарується малечі, вже завтра проросте їхніми успіхами і здобутками. А належне виховання в гармонії, мирі та добрі зробить у майбутньому діток турботливими батьками та сформує справжніх громадян своєї країни.