Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Донеччини вітає усіх рятувальників зі святом!

, опубліковано 17 вересня 2019 о 17:32

17 вересня усі рятувальники країни відзначають своє професійне свято, свято хоробрості, честі та благородства. Мужніх захисників Донецького регіону прийшли привітати представники різних служб міста та жителі Маріуполя, від мала до велика. До поздоровлень з професійним святом приєдналася і податкова служба Донеччини на чолі з в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Іриною Долозіною.

Сьогоднішнє свято об’єднує працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань. На плечах рятувальників лежить надзвичайно відповідальна місія – збереження життя та здоров’я багатьох людей. В умовах сьогодення вони з гідністю виконують доручену справу, щодня відстоюючи у різноманітних екстремальних ситуаціях людські життя та національне багатство.

 Окрема та глибока подяка працівникам Служби, які мужньо та самовіддано виконують завдання за призначенням в зоні проведення операції Об’єднаних сил пліч-о-пліч з податківцями, на спільному рахунку яких величезна кількість проведених пошукових і рятувальних робіт, і як результат -  тисячі врятованих людей, збережені матеріальні цінності.

Податкова служба Донеччини щиро вітає з Днем рятівника справжніх професіоналів своєї справи та бажає їм міцного здоров’я, життєвої енергії, миру, злагоди і якомога менше тривожних викликів.