Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У м. Краматорськ проведено навчальні практикуми-тренінги для платників податків

, опубліковано 17 січня 2022 о 16:13

Днями в Центрі обслуговування платників Краматорської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Донецькій області відбулися навчальні практикуми-тренінги для платників податків, які обрали проведення розрахунків при здійсненні господарської діяльності шляхом встановлення програмного забезпечення на гаджети.

Зареєструвати програмне РРО легко й швидко, у чому переконалися підприємці Краматорська, які завантажили безкоштовне програмне рішення, розроблене ДПС України за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/ . За допомогою податківців платники податків зареєстрували ПРРО у контролюючому органі через приватну частину Електронного кабінету та обговорили інтеграцію програмного РРО з платіжними терміналами.

Під час практикуму звернули увагу, для яких платників податків ведення обліку товарних запасів є обов’язковим, на наявність та терміни зберігання первинних документів та інше.

У ході навчань підприємці ознайомилися з електронними сервісами податкової служби та переліком їх функціональних можливостей.

Захід відбувся у конструктивному форматі, де платники податків отримали відповіді на питання, які їх цікавили.

Впровадження програмного РРО допоможе бізнесу зменшити витрати на придбання та обслуговування касової техніки та захистить споживачів при придбанні продукції або послуг у суб`єктів господарювання.

 

Отримати практичну допомогу з питань податкової тематики та електронної звітності можливо за телефонами Центру обслуговування платників Краматорської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Донецькій області: (06264)54293, (06264)59586, (06264)73352.