Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На День миру Костянтинівські податківці відвідали «Picnic-Fest»

, опубліковано 27 вересня 2021 о 14:14

До Дня миру у Костянтинівському ЗЗСО № 3 відбувся масштабний щорічний захід «Picnic-Fest», присвячений соціальному згуртуванню та формуванню навичок здорового способу життя.

Костянтинівські податківці вже втретє взяли участь у цьому заході. На локації податківців «Будуємо соціальне суспільство» діти дізнавались про бюджет та податки, розв’язували ребуси та завдання, грали у ділову гру «Відкрий власну справу», робили висновки, чому легальна праця – це вигідно та правильно.

До участі у заході були також запрошені міський голова Олег Азаров, секретар міської ради Денис Коржиков, представники міського відділу поліції, пожежно-рятувального загону, екстреної медичної допомоги, пожежної інспекції, медичного коледжу, регіонально-ландшафтних парків «Клебан-Бик» та «Краматорський», центру зайнятості, управління культури, молоді та спорту, ТОВ «МЕТАХЛІБ», приватного закладу позашкільної освіти «Планета знань» м. Краматорськ, ДЮСШ, СЮТ, ГО «Амбасадори миру», військовослужбовці, батьківська громадськість та випускники минулих років навчального закладу.

Всього для дітей було створено 33 локації, що діяли у відкритому доступі. Наприкінці заходу всі учасники, разом з гостями, запустили літачки мрій, влаштували холі-батл і парад кольорових димів.

Дякуємо організаторам «Picnic-Fest - 2021» за вклад у розкриття багатогранних здібностей учнів, формування громадянської компетентності та свідомості у молоді нашої громади.