Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Костянтинівські платники з початку року отримали 130 довідок про відсутність заборгованості

, опубліковано 13 вересня 2021 о 14:46

Костянтинівська ДПІ нагадує, що довідка про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи (далі – Довідка), формується за відсутності у платника податкового боргу, та/або недоїмки зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (єдиний внесок), та/або іншої заборгованості з платежів (у тому числі розстрочених, відстрочених, реструктуризованих), контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Для отримання Довідки платник має подати заяву про надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 03.09.2018 № 733. Заява подається платником у паперовій або в електронній формі. В ній має бути обов’язкове посилання на відповідний нормативно-правовий акт, яким передбачено необхідність підтвердження відсутності заборгованості з платежів, а також найменування суб’єкта (підприємства, установи, організації), до якого (якої) Довідку буде подано.

Довідка надається за вибором платника у паперовій або електронній формі, про що він зазначає у Заяві.

Довідка або відмова у наданні Довідки готуються уповноваженим органом протягом
5 робочих днів з дня, наступного за днем отримання Заяви. Строк дії Довідки становить
10 календарних днів з дати її формування. 

В Центрі обслуговування платників Костянтиніваської ДПІ з початку 2021 року було надано 130 адміністративних послуг з надання довідок про відсутність заборгованості.