Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податки – це легко!

, опубліковано 19 липня 2021 о 15:09

Саме таким був основний меседж чергової онлайн-зустрічі фахівців Добропільської ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області з представниками бізнесу.

Під час заходу учасникам було представлено електронні сервіси ДПС, які допомагають суб’єктам господарювання виконувати свій конституційний обов’язок – сплачувати податки.

Податківці розповіли, що через «Електронний кабінет» постійно реалізуються нові можливості щодо сплати податків. Серед останніх: подання повідомлення про використання Є-рахунку та отримання квитанції про включення платника до Реєстру платників, які використовують Є-рахунок; отримання доступу до реєстру платників, які використовують Є-рахунок; доповнення облікових даних інформацією про види діяльності (КВЕД) тощо. Наразі податковою службою робиться їх постійне оновлення.

«Органами ДПС здійснюється системна, зрозуміла та проактивна комунікація зі всіма цільовими аудиторіями для утвердження в суспільстві довіри до діяльності органів ДПС. Адже ДПС - це повністю транспарентна, сучасна та технологічна податкова служба, яка надає якісні та зручні послуги платникам, ефективно адмініструє податки, збори та платежі і виявляє нетерпимість до корупції», - зазначила  начальник податкової Наталія Нарезняк.