Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адміністративні послуги податкової можна отримати онлайн

, опубліковано 17 травня 2021 о 08:54

У Добропільській ДПІ ГУ ДПС у Донецькій області відбулася зустріч з платниками податків, де наголошено, що у Центрі обслуговування платників можна отримати адміністративні послуги, а саме: подавати звіти та документи вхідної кореспонденції, отримувати консультації, навчитися роботі в Електронному кабінеті або використовувати електронні сервіси Державної податкової служби.

Як зазначають податківці, що на сьогодні в умовах карантину, як ніколи актуальним постає питання використання всіх можливостей електроних податкових сервісів. Слід зазначити, що вже багато адміністративних послуг можна отримати через Електронний кабінет платника, і цей перелік з кожним оновленням розширюється. Крім того, на порталі «Дія» можна отримати електроні документи, які раніше видавалися тількі в примішенні податкової.

Треба звернути увагу, що нещодавно відбувся запуск чату в Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі та в месенджерах – viber та telegram, за допомогою якого платники податків мають можливість оперативно отримати від Контакт-центру ДПС відповіді на запитання, що належать до компетенції податкової служби. А підписавшись на офіційні сторінки https://www.facebook.com/tax.lvivhttps://www.facebook.com/TaxUkraine,https://t.me/tax_gov_uahttps://t.me/infoTAXbot, можна знайти все про електронні сервіси, новини, переглянути анонси, отримати роз’яснення або іншу корисну інформацію.