Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Використовуйте он-лайн сервіси податкової служби.

, опубліковано 04 січня 2021 о 11:15

У зв’язку із проведенням карантинних заходів, у період  через загрозу поширення корона вірусу, Дружківські податківці пропонують суб’єктам господарювання та громадянам  максимально використовувати електронні сервіси ДПС та Електронний кабінет, якими можна скористатися за наступними посиланнями:

¾      https://cabinet.tax.gov.ua – вхід до Електронного кабінету, за допомогою якого підприємці мають змогу надати податкову звітність, зробити запити, переглянути необхідну інформацію чи сплатити податки та збори та багато іншого; громадяни, скориставшись сервісом можуть отримати адміністративні послуги вдома, за власним комп’ютером.  Для використання послуг кабінету необхідно мати цифровий підпис, який можна замовити у будь-якому сервісному центрі або сгенерувати самостійно через систему «Приват24» (якщо ви є клієнтом банку).

¾      https://cabinet.tax.gov.ua/registers - отриманя інформації з реєстрів, а саме: дані про взяття на облік платників, реєстру страхувальників, дані реєстру платників ПДВ,  реєстр платників єдиного податку, інформація про РРО, дані реєстру платників акцизного податку з реалізації пального та спирту етилового, переглянути реєстр осіб, які здійснюють операції з товарами.

¾      http://tax.gov.ua/businesspartner - дізнайся більше про свого бізнес-партнера. Завдяки даному інформаційному ресурсу можна уникнути податкових махінацій та недобросовісних бізнес партнерів. Для цього необхідно знати або код за ЄДРПОУ або повну назву. Одне з цих даних або обидва одразу необхідно ввести у відповідне поле, а система здійснить пошук у базах даних.

¾      http://zir.tax.gov.ua/ - загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс за допомогою якого можна отримати «запитання – відповіді з Бази знань», останні зміни в законодавсті, консультації, тощо. Або можна безкоштовно завантажити мобільний додаткок «ЗІР» на власний мобільний пристрій чи планшет скориставшись інтернет-магазинами App Store та Google Play, за допомогою якого платники податків мають можливість оперативно отримати на електронні адреси від Контакт-центру ДПС відповіді на запитання, що належать до компетенції ДПС.

¾      http://tax.gov.ua/others/puls - сервіс «Пульс», за допомогою якого можна повідомити про неправомірні дії працівників ДПС.

¾      https://tax.gov.ua/baneryi/novitni-rro - банер «Новітні РРО» включає в себе норматівно-правові акти, роз’яснення для платників, державний реєстр РРО та багато іншого.