Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Центром обслуговування платників Великоновосілківської ДПІ ГУ ДПС у Донецькій області вересні 2020 року

, опубліковано 05 листопада 2020 о 08:53

У зазначеному періоді видано 184 довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

З Державного реєстру фізичних осіб-платників податків надано 112 довідок про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України, отримали 25 платників.

Реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок в електронній формі здійснило 23 суб’єкта підприємницької діяльності.

Стати платником єдиного податку виявили бажання 17 суб’єкта підприємницької діяльності, 15 платників  отримали витяг з реєстру платників єдиного податку, також було здійснено  реєстрацію 17  книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платників єдиного податку.

Всього у вересні поточного року Центром обслуговування платників  Великоновосілківської ДПІ  надано 402 адміністративних послуги.

Нагадуємо, перелік адміністративних послуг, які надаються Центром обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Донецькій області за посиланням  Ошибка! Недопустимый объект гиперссылки..

Інформацію з питань режиму роботи ЦОПу Великоновосілківської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (06243)2-08-99.

Також звертаємо увагу платників на необхідність скорочення відвідувань Центру обслуговування платників та переважне отримання адміністративних послуг в онлайн – режимі, використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» https://cabinet.tax.gov.ua.