Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дружківські податківці працюють спільно з Пенсійним фондом для вирішення питань погашення заборгованості з ЄСВ та легалізації праці

, опубліковано 07 серпня 2020 о 09:32

Минулого тижня Дружківські податківці   Костянтинівсько – Дружківського управління ГУ ДПС у Донецькій області спільно з представниками Костянтинівсько – Дружківського Пенсійного фонду України провели нараду з питань співпраці в напрямку роботи з платниками по сплаті заборгованості з єдиного соціального внеску та легалізації заробітної плати, в якій взяла участь завідувач Дружківського сектору по роботі з податковим боргом Віта Качанова.

Під час засідання були підведені підсумки сумісної роботи Державної податкової служби та управління ПФУ за 6 місяців 2020 року. Розглянуто інформацію щодо суб’єктів господарювання фізичних осіб, які мають заборгованість зі сплати ЄСВ, що обліковується в органах Державної податкової служби. Обговорено проблемі питаня та створено план спільних заходів щодо погашення заборгованості зі сплати ЄСВ до бюджету Державного та місцевого. А також прийнято рішення про активізацію роботи щодо заслуховування на комісії боржників зі сплати ЄСВ.

За результатами наради було прийнято рішення направляти до Костянтинівсько – Дружківського управління ГУ ДПС у Донецькій області інформацію по боржниках, які отримують заробітну плату (пенсійні виплати), для вжиття заходів щодо стягнення заборгованості, посилити інформаційно–роз’яснювальну роботу з підприємцями та роботодавцями міста, щодо своєчасної сплати єдиного соціального внеску та погашення вже існуючої заборгованості в найкоротші терміни, а також активізувати роботу з підприємцями та роботодавцями міста, щодо легалізації заробітної плати та неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.