Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У смт. Мангуш провели чергову роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання

, опубліковано 05 червня 2020 о 12:07

На цьому тижні, в Мангушському районі відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. На зустрічі були присутні заступник начальника управління – начальник відділу податків і зборів з юридичних осіб Волновасько-Мангушського управління ГУ ДПС у Донецькій області Тетяна Дегерменджи, представник центру зайнятості, фахівці управління праці та соціального захисту населення  та управління Пенсійного фонду.

Підчас засідання була проведена інформаційно-роз’яснювальну робота щодо підняття заробітної плати до рівня галузевої, недопущення вирівнювання заробітних плат працівникам різної кваліфікації, скорочення працівників, переведення їх на неповний робочий час. Розглвдалось питання про стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах-боржниках району, станом на 01.05.2020 року, погашення єдиного соціального внеску.

Зосереджено увагу роботодавців на неприпустимість допущення до виконання посадових обов’язків працівників без оформлення трудових відносин. Всім присутнім були надані вичерпні відповіді, які стосувалися питань податкового та пенсійного законодавства.