Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За рахунок погашення податкового боргу до бюджету надійшло 984,0 тис гривень

, опубліковано 05 червня 2020 о 12:06

Як повідомили у відділі по роботі з податковим боргом Волновасько-Мангушського управління, надходження за рахунок вжитих заходів із погашення податкового боргу до зведеного бюджету з початку року склали 984,0 тис грн в тому числі до державного – 458,4 тис грн та до місцевого – 525,6 тис гривень. Такі надходження забезпечено за рахунок плідній співпраці з платниками податків, а також за рахунок вжитих органами державної податкової служби заходів стягнення, таких, як стягнення готівкових та безготівкових коштів боржників – 79,6 тис гривень.

Загальна сума податкового боргу станом на 1 травня 2020 року до бюджетів усіх рівнів по Волновасько-Мангушському управлінню склала 81496,4 тис грн, з них до державного бюджету – 34525,1 тис гривень. При цьому борг підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, становить 5285,7 тис гривень.

Борг з єдиного внеску станом на 01.05.2020 складає 46503,3 тис гривень.

З метою оперативного та повного погашення заборгованості суб’єктів господарювання з податків і зборів, фахівцями управління вживаються усі передбачені чинним законодавством заходи.

Сплата єдиного внеску є захистом прав найманих працівників області на отримання страхових виплат в майбутньому. Тому, несумлінні платники, які не сплачують єдиний внесок своєчасно та в повному обсязі, і як наслідок допускаючи наявність податкового боргу – позбавляють найманих працівників такого права.