Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Костянтинівці 4 мільйонери задекларували свої минулорічні доходи

, опубліковано 12 травня 2020 о 11:55

За інформацією Костянтинівсько-Дужківського управління ГУ ДПС у Донецькій області, з початку 2020 року про свої минулорічні доходи вже прозвітували 1327 мешканців міста Костянтинівки та Костянтинівського району. Загальна сума задекларованого доходу сягнула майже 36 мільйонів гривень, а податкових зобов’язань у вигляді податку на доходи фізичних осіб та військового збору – 1,3 мільйона гривень.

Найбільшу кількість декларацій подали громадяни, які самостійно обробляють паї та реалізують  власну сільгосппродукцію – 696 декларацій на суму 3,3 млн грн, а найбільші суми доходів задекларували 4 мільйонери – майже 19,8 млн.грн. на всіх.

Також, 466 декларацій подали громадяни, які здавали в найм нерухоме та рухоме майно, вони задекларували доходи у розмірі 2,1 млн грн. Спадкоємці подали 81 декларацію і задекларували 6,7 млн.грн. отриманої спадщини.  Крім того, 22 громадянина повідомили про продаж нерухомого майна на суму майже 2,8 млн грн., 2 громадянина задекларували отримання іноземних доходів у розмірі 99,3 тис грн. 

Крім того, 27 громадян скористалися своїм правом на отримання податкової знижки, сума до повернення склала 47,2 тис.грн.

Нагадуємо що в 2020 році термін подання декларації про майновий стан і доходи продовжено до 1 липня, а для громадян, які декларують доходи з метою отримання податкової знижки, термін залишається таким, як раніше - до 31 грудня.