Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

302 мільйони гривень - внесок до бюджету платників податків Мар’їнського управління

, опубліковано 28 квітня 2020 о 11:23

За січень-березень 2020 року від платників Мар’їнського управління Головного управління ДПС у Донецькій області до зведеного бюджету країни надійшло 302 млн гривень. Зокрема у березні – 87 мільйонів, що на 11 мільйонів або на 15,0 відсотків більше  показників за березень 2019 року.

Основну частку, майже 53,2 % від загального збору зведеного бюджету займають надходження до місцевих бюджетів. У січні-березні до місцевих бюджетів регіону сплачено 161 мільйон гривень.

До державного бюджету з початку року бізнес спрямував 141 млн грн, що на 1,2 % або майже на 2 млн грн більше ніж торік. Протягом січня-березня 2020 року основні бюджетоформуючи податки та збори:

- податок на додану вартість – 52 млн гривень;

- екологічний податок – 33 млн гривень;

- податок на доходи фізичних осіб – 31 млн гривень;

- податок на прибуток – 11 млн гривень.

Безперечними лідерами в наповненні бюджетів залишаються платники податків Мар’їнського району. Ними за три місяця 2020 року до зведеного бюджету спрямовано майже 194 млн гривень. Платники Вугледару сплатили до бюджету 58 мільйонів, а Великоновосілківського району 50 млн гривень.

Керівництво Мар’їнського управління висловлює вдячність платникам податків, які сумлінно сплачують податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом та закликає всіх платників до своєчасного та в повному обсязі виконання своїх зобов’язань по сплаті податків і зборів, адже ці кошти йдуть на реалізацію соціально важливих проектів та економічний розвиток країни.