Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обговорення актуальних питань на зустрічі з бізнесом В Слов’янсько-Лиманському управлінні

, опубліковано 16 січня 2020 о 15:15

Декларувати свої доходи – це конституційний обов’язок громадян. З початку 2020 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2019 року. З приводу якої у платників є безліч запитань.

Для того, щоб надати відповіді та більш детально роз’яснити умови кампанії декларування в 2020 році, строки сплати та розрахункові рахунки, начальник Слов’янсько-Лиманського управління Ігор Колодій провів зустріч з представниками місцевої бізнес-спільноти.

Відповідно до норм Податкового кодексу України громадяни, які подають податкові декларації про майновий стан і доходи розподіляються на дві категорії:

- особи, які зобов’язані подати річну декларацію,

- особи, які мають право подати декларацію з метою отримання податкової знижки.

Присутнім зазначено, що наказом Міністерства фінансів України від 25.04.2019  № 177 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року № 859» з 01.01.2020 запроваджується та вводиться в дію нова форма податкової Декларації, якою передбачено деякі зміни.

Ігор Колодій пояснив присутнім, що платники мають можливість отримати якісні послуги з заповнення декларації про майновий стан і доходи, ознайомитись з реквізитами для сплати податкових зобов’язань, а також подати звіт до Центрів обслуговування платників за адресами: м.Слов’янськ, пл. Соборна , 3 та м. Лиман, вул. Пушкіна, 11а.

На завершення зустрічі всім присутнім надані роз’яснення на запитання, що надходили під час заходу.