Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обговорення фінансової допомоги для заснування власного бізнесу ВПО

, опубліковано 15 січня 2020 о 15:13

Нещодавно у Краматорську в Донецькій ОДА відбулося засідання комісії з питань надання учасникам пілотного проекту фінансової допомоги на поворотній основі для організації підприємницької діяльності під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної. У ньому взяли участь представники структурних підрозділів облдержадміністрації та начальник Слов’янсько-Лиманського управління Головного управління ДПС у Донецькій області Ігор Колодій. Члени комісії заслухали доповідь учасника пілотного проекту Ганни Прожоги щодо стану ведення підприємницької діяльності. Вони зазначили, що учасницею проекту з жовтня 2018 року щомісяця сплачує єдиний податок та єдиний соціальний внесок.

Також під час засідання комісія з питань надання учасникам пілотного проекту фінансової допомоги на поворотній основі для організації підприємницької діяльності підкреслили, що підприємцем в 4 кварталі 2019 року велась господарська діяльність по розведенню тварин. Наразі в приватному господарстві є 29 дорослих кролів, 23 підрощених кролів, 36 маленьких кроленят, 7 кіз, 20 курей.

Донецьким обласним центром зайнятості рекомендовано Ганні Прожозі надалі без затримки та в повному обсязі сплачувати податки та ЄСВ, надавати до ДПС податкові звіти. З метою розвитку підприємницької діяльності учасницю проекту буде проінформовано про проекти USAID та МОМ.