Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волновасько-Мангушське управління: співпраця податківців і влади

, опубліковано 14 листопада 2019 о 15:13

Співпраця податкової служби з органами місцевого самоврядування є хорошим підґрунтям у реалізації багатьох важливих перетвореннях, які потрібні громаді.

На минулому тижні начальник Волновасько-Мангушського управління прийняв участь у засіданнях тимчасових робочих груп при постійних комісіях з питань агропромислового розвитку села, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища і раціонального використання природних ресурсів. На засіданняхі були присутні голови сільських та селищних рад.

В ході засіданнь детально обговорено стан виконання дохідної частини бюджету кожної ради та перспективи їх виконання. Крім того, розглянуто проблемні питання, що потребують вирішення та додадуть додаткові надходження. Також, було порушено чимало актуальних питань, покликаних посилити правову спроможність громад та накреслено шляхи подальшої співпраці.

Засідання відбулась у формі відкритого діалогу. Присутні мали можливість отримати особисту консультацію, пораду та обмінялися досвідом своєї роботи.