Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Мар’їнському управлінні привітали ветеранів податкової служби

, опубліковано 30 жовтня 2019 о 14:57

30 жовтня в Україні відзначають День вшанування пенсіонерів і ветеранів державної податкової служби. З цієї нагоди до Вугледарської та Великоновосілківської ДПІ Мар’їнського управління Головного управління ДПС у Донецькій області було запрошено колег ветеранів, які значну частину свого життя присвятили адмініструванню та збору податків до бюджету.

Керівники Мар’їнського управління привітали ветеранів та побажали міцного здоров’я, довгих і щасливих років життя, добробуту та злагоди родинам, світлого та мирного майбутнього та висловили вдячність за роки праці, високий професіоналізм, силу духу, внутрішню культуру, гуманізм, патріотизм.

Наполегливість та відданість обраній справі стали неоціненною спадщиною, яку ветерани передали молодому поколінню, адже все ними створене стало базою для подальшого розвитку та формуванню сучасного стилю роботи державної податкової служби, стартовим майданчиком для якісного стрибка на новий рівень.

Своєю невтомною працею ветерани – податківці сприяли стабільному наповненню бюджету України, розвитку її економічної, соціальної та культурної сфери, зростанню авторитету і довіри до податкової служби у більшості громадян.

Зустрічі керівництва державних податкових інспекцій з ветеранами пройшли у святковій, невимушеній обстановці з чаюванням та солодощами.