Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Слов’янсько-Лиманському управлінні привітали ветеранів податкової служби України

, опубліковано 30 жовтня 2019 о 14:35

Кожного року 30 жовтня відзначається День вшанування пенсіонерів і ветеранів органів державної податкової служби України. Ветерани податкової служби – люди, які своєю сумлінною працею та служінням державі здобули право на безмежну пошану від наступних поколінь.

Слов’янсько-Лиманське управління Головного управління ДПС у Донецькій області долучилось до урочистого свята. Начальник управління Ігор Колодій запросив до себе ветеранів, щоб вшанувати їх багатий та безцінний досвід.

Зустріч відбулася у теплій, дружній атмосфері. У відвертій та невимушеній бесіді ветерани згадували про незабутні роки роботи у податковій.

Ігор Колодій від імені усього колективу привітав пенсіонерів та ветеранів податкової служби області зі святом, висловив подяку за їх багаторічну працю, високий професіоналізм, силу духу, внутрішню культуру, гуманізм та формування сучасного стилю податкової служби та побажав добра, здоров’я добробуту, миру, сімейного затишку та впевненості в майбутньому, зазначивши, що мудрість, виваженість і знання працівників з багатолітнім стажем та мобільність, ініціативність і професіоналізм нинішніх працівників податкової служби є запорукою створення ефективної служби та забезпечення сервісного обслуговування європейського рівня.