Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа ГУ ДПС у Донецькій області розпочала роботу!

, опубліковано 22 червня 2023 о 11:07

 Податкова служба Донеччини рада повідомити, що один із дієвих форматів співпраці податкової з бізнесом – Комунікаційна податкова платформа – тепер є і в Головному управлінні ДПС у Донецькій області!

ЇЇ головне завдання – забезпечити ефективний зворотній зв’язок між платниками і податковою службою області. Переконані, що такий новий формат спілкування сприятиме ефективній комунікації з профільними бізнес-асоціаціями та об’єднаннями, пришвидшить вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень. 

Для цього на базі ГУ ДПС створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою  dn.ikc@tax.gov.ua. 

На цю скриньку представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС з актуальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою. 

Для зручності спілкування рекомендуємо вказувати: назву суб’єкта господарювання (код ЄДРПОУ), адресу, контактний номер телефону, питання по суті. Тож, запрошуємо платників податків Донеччини до спілкування за допомогою Комунікаційної податкової платформи!