Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Донеччині триває роз’яснювальна робота з питань застосування РРО та ПРРО

, опубліковано 07 лютого 2022 о 17:03

Фахівці Головного управління ДПС у Донецькій області продовжують роз’яснювальну роботу серед підприємців Донеччини щодо обов’язку застосування РРО та ПРРО при здійсненні розрахункових операцій. І сьогодні податківці завітали до торгових центрів Добропілля.

         У ході зустрічей працівники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту податкової служби Донеччини розповіли про необхідність застосування РРО та ПРРО ФОПами, які перебувають на спрощеній системі оподаткування на II – IV групах. Крім того, відповіли на всі актуальні питання підприємців та надали їм інформаційні матеріали з цієї тематики.

         Податківці зауважили підприємцям, що вони замість традиційного касового апарату можуть використовувати його безкоштовний аналог - програмний реєстратор, який можливо безкоштовно завантажити на вебпорталі ДПС України. Реєстрація такого ПРРО здійснюється через Електронний кабінет. 

Більш детально ознайомитися з особливостями застосування та реєстрації РРО і ПРРО можливо на вебпорталі Головного управління ДПС у Донецькій області у банері «Програмні РРО» за посиланням  https://dn.tax.gov.ua/kampaniya-prro.