Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Донеччини продовжують виїзні робочі зустрічі щодо новацій у сфері РРО

, опубліковано 03 лютого 2022 о 17:10

Податкова служба Донеччини продовжує виїзні робочі зустрічі з підприємцями платникам єдиного податку ІІ-ІV груп, які з 01 січня 2022 року зобов’язані фіскалізувати процес проведення розрахункових операцій. 

         Так, сьогодні фахівці Головного управління ДПС у Донецькій області відвідали підприємців, які здійснюють свою діяльність у торгових центрах та магазинах м. Дружковка.  

         Під час заходу податківці зосередили увагу представників малого бізнесу на новаціях, які відбулися у сфері проведення розрахункових операцій, роздали листівки з інформаційним матеріалом з цієї тематики та відповіли на нагальні питання щодо роботи касових апаратів.

         Фахівці повідомили, що підприємці на власний вибір можуть використовувати або реєстратор розрахункових операцій або програмний РРО. Звернули увагу платників на переваги програмного РРО.

         Крім того, податківці проінформували представників малого бізнесу, що наразі податковою службою розроблено безкоштовне програмне рішення для користувачів програмного РРО, яке перетворює будь-який гаджет з операційними системами Windows чи Android на касовий апарат.

  Більш детально ознайомитися з інформацією щодо питань застосування РРО та ПРРО можливо на вебпорталі  Головного управління ДПС у банері «Програмні РРО» за наступним посиланням  https://dn.tax.gov.ua/kampaniya-prro.