Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини проінформувала представників бізнесу м. Бахмут та м. Костянтинівка з питань РРО

, опубліковано 31 січня 2022 о 10:00

З 01 січня 2022 року фіскальні реєстратори знадобляться багатьом компаніям із сегменту малого та середнього бізнесу, які раніше обходилися без них. Серед них — кав’ярні та ресторани, готелі, туристичні агентства, інтернет -магазини.

         І попри те, що такі зміни були очікувані, на етапі запуску масової фіскалізації з’являється безліч проблемних питань.

 Податкова служба Донеччини допомагає представникам бізнесу Донецької області подолати проблеми, що виникають, проводячи широкомасштабну інформаційно -  роз’яснювальну кампанію безпосередньо на місцях їх діяльності. І сьогодні податківці Донеччини відвідали представників бізнесу м. Бахмут та м. Костянтинівка.  

Під час заходу фахівці податкової служби розповіли про новації у застосуванні РРО та ПРРО, при цьому вручивши інформаційні матеріали з цього питання, та відповіли на проблемні питання представників бізнесу.

 Крім того, податківці повідомили про безкоштовний ПРРО, який можливо встановити на будь-який гаджет, що дозволить уникнути витрат на встановлення та обслуговування класичного касового апарату.

Більш детально ознайомитися з інформацією щодо питань застосування РРО та ПРРО можливо на вебпорталі  ДПС у банері «Програмні РРО» за наступним посиланням  https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/ .