Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Донеччини відвідали краматорських ФОПів для консультування з питань РРО

, опубліковано 27 січня 2022 о 15:45

Починаючи з 01 січня 2022 року застосовувати РРО/ПРРО (незалежно від виду діяльності та обсягу доходу) зобов’язані ФОП – платники єдиного податку 2-4 груп.

Наразі податкова служба Донеччини продовжує проводити активну інформаційну кампанію щодо використання сучасних касових апаратів. В рамках кампанії щоденно проводяться тематичні заходи, співпраця з бізнесом, податківці Головного управління ДПС у Донецькій області виходять з роз’ясненнями безпосередньо до ФОПів і ці візити носять виключно інформативний характер.

Сьогодні податківці відвідали торгові центри у м. Краматорськ. У ході таких зустрічей фахівці податкового аудиту роз’яснювали нововведення у сфері застосування РРО, роздавали листівки з інформаційним матеріалом з цієї тематики, відповідали на актуальні питання громадян та консультували стосовно роботи касового апарату. Крім того, розповіли про безкоштовний програмний РРО, який розроблений податковою службою саме з метою підтримки малого бізнесу, тобто його можна встановити на будь-який гаджет, а, отже, витрачати кошти на класичний касовий апарат не потрібно.

Нагадуємо – ознайомитися більш детально з цих питань можна на вебпорталі  ДПС у банері «Програмні РРО» за наступним посиланням  https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/