Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У січні – вересні 2023 року до Головного управління ДПС у Донецькій області надійшло на розгляд 47 запитів на отримання публічної інформації

, опубліковано 04 жовтня 2023 о 10:27

Протягом січня – вересня 2023 року до Головного управління ДПС у Донецькій області (далі – ГУ ДПС) надійшло 47 запитів на отримання публічної інформації.  З них: 39 запитів надійшло від фізичних осіб (83 відс. від загальної кількості запитів);   7 запитів від юридичних осіб (15 відс. від загальної кількості запитів), 1 запит від ЗМІ (2 відс. від загальної кількості запитів).

Запитувачі, зокрема, зверталися з проханням надати інформацію про реквізити для сплати податків і зборів, надання копій документів, надання копії податкової звітності, про середньооблікову кількість штатних працівників за 2015-2020 роки, про режим роботи ГУ ДПС,  подану податкову звітність, іншу податкову інформацію. 

За результатами розгляду задоволено 46 запитів на отримання публічної інформації, 1 запит знаходиться на розгляді.

Для покращення інформаційного обміну з платниками податків при Головному управлінні ДПС у Донецькій області працює електронна поштова скринька dn.publicinfo@tax.gov.ua.