Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мешканці Донеччини сплатили майже 11 млрд гривень ПДФО

, опубліковано 08 жовтня 2021 о 11:00

За дев’ять місяців 2021 року від мешканців Донецького регіону до зведеного бюджету країни надійшло більше 10,9 млрд грн податку на доходи фізичних осіб. Приріст надходжень зазначеного податку за відповідний період минулого року складає 1,7 млрд гривень.

Чверть сплаченого податку на доходи фізичних осіб, а саме 2,7 млрд гривень, спрямовано до Державного бюджету країни, що на 407,9 млн грн перевищує надходження 2020 року.

Решту коштів, а саме 8,2 млрд гривень, спрямовано до місцевих бюджетів області для фінансування потреб громад. Цьогорічні перерахування до місцевих скарбниць на 1,3 млрд грн більше надходжень минулого року.

Податок на доходи фізичних осіб безпосередньо залежить від розміру заробітної плати, яку офіційно отримують працевлаштовані працівники. Тому фахівцями податкової служби Донеччини постійно проводиться робота з питань легалізації трудових відносин.

Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує роботодавцям, що саме від показників оплати праці сьогодні залежить не лише фінансування соціальних програм, а й гарантовані державою виплати та майбутнє пенсійне забезпечення кожному працюючому офіційно.

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot