Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комітети при Громадській раді продовжують свою роботу

, опубліковано 05 травня 2021 о 13:28

Одним із значущих напрямків діяльності Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Донецькій області є участь у розгляді проблемних питань або звернень підприємств та організацій.

Саме такі звернення були розглянуті сьогодні Комітетом з питань сільськогосподарських підприємств та Комітетом з питань неприбуткових організацій.

Так, перше засідання цих Комітетів відбулося сьогодні за підтримки керівника Головного управління ДПС у Донецькій області Ірини Долозіної і було присвячене вирішенню проблемних питань сільськогосподарських підприємств при подачі звітності та реєстрації неприбуткової установи під час державної реєстрації без подання окремої заяви.

Представники вищезазначених Комітетів, серед яких представник відокремленого підрозділу «Донецька обласна організація» ГС «Аграрний союз України» Володимир Голованов, Голова ВП ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» в Донецькій області Олександр Ревякін, Голова Ради ГО «Молодіжна платформа Новосхід» Вікторія Ємець і експерти Комітету – фахівці Податкової Донеччини, обговорили озвучені проблемні питання та висловили свої зауваження.

Наприкінці заходу було ухвалене спільне рішення щодо підготовки тезисів з узагальненими пропозиціями від Громадської ради та доповнення  індивідуальних податкових консультацій. Діяльність Комітетів буде і надалі спрямована на вдосконалення податкового законодавства та підтримку підприємств і установ у спірних питаннях.