Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Голова Лиманської територіальної громади Олександр Журавльов: «Подбай про розвиток та процвітання рідного міста – задекларуй свої доходи та чесно сплати податок!»

, опубліковано 29 квітня 2021 о 13:47

01 травня 2021 року вже завершується кампанія з декларування доходів громадян, отриманих у 2020 році. До лиманців із закликом виконати свій конституційний обов’язок та приєднатися до цієї кампанії звернувся голова Лиманської територіальної громади Олександр Журавльов.

Місцевий голова звернув увагу, що свідомі та відповідальні кроки лиманців під час деклараційної кампанії є одним із джерел наповнення місцевих бюджетів.

«Лиманщина – це дивовижний край з гордою спадщиною та багатою історією, талановитими та працелюбними людьми! Я вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнений, що ми  разом докладемо зусиль, для того, щоб наше місто процвітало» - зауважив Олександр Журавльов.

Зараз зробити це дуже зручно та просто - завдяки податковій діджиталізації можливо дистанційно отримати довідку про свої доходи та подати декларацію. В Електронному кабінеті при наявності ключа електронно-цифрового підпису це робиться у два клики.

«Задекларуй свої доходи до 01 травня 2021 року – підтримай громаду!» - закликав Лиманський голова.