Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У 2021 року платники Донеччини сплатили до бюджету більше 40 мільйонів гривень військового збору

, опубліковано 18 лютого 2021 о 14:12

Протягом січня поточного року платники Донецької області сплатили до бюджету 40,5 млн грн «патріотичного податку». Для порівняння, у січні 2020 року було сплачено 36,3 млн грн збору на розвиток війська.

Нагадаємо, що військовий збір запроваджено в Україні з серпня 2014 року, як додаткове джерело фінансування і підтримки армії. Ставка цього платежу становить 1,5% доходів, що підлягають оподаткуванню. Платниками військового збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Відповідальними за сплату збору до бюджету при нарахуванні доходів у вигляді заробітної плати на користь платника податків є роботодавці.

Податкова Донеччини наголошує, сплата військового збору - це посильний внесок кожного громадянина для підтримання обороноздатності української армії та встановлення миру в нашій країні.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!