Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виховуємо у молоді податкову культуру та обізнаність

, опубліковано 05 листопада 2019 о 12:14

ЦОП Мирноградської ДПІ та Ясинуватсько-Авдіївської ДПІ Покровсько-Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області продовжує активну роботу з молодим поколінням щодо формування податкової культури, інформування про діяльність органів податкової служби.

Так, спільно з Мирноградським міським центром зайнятості, в рамках регіонального форуму кар’єри «Схід і захід разом» 23 жовтня 2019 року в приміщенні ЦОП проведено зустріч із школярами. Метою заходу став комплексний підхід та створення умов для інформаційної компетенції молоді, насамперед учнівської, щодо свідомого вибору професії, стратегії побудови власної кар’єри та орієнтації на професії.

Під час заходу податківці інформували юнаків та дівчат з напрямків роботи служби, знайомили з основними податковими поняттями, розповідали про новації законодавства.

Особливу зацікавленість у школярів викликали запроваджені електронні сервіси та адміністративні послуги, які надаються в Центрах обслуговування платників. Фахівці із задоволенням відповідали на всі запитання та практично продемонстрували порядок надання однієї із адміністративних послуг, а саме отримання облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.                                           

Наприкінці зустрічі держслужбовці запропонували майбутнім платникам податків розглянути їх пропозицію щодо обрання у майбутньому професії податківця, та розповіли про можливість навчання і здобуття вищої освіти в Національному університеті Державної податкової служби України.