Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини взяла участь в роботі засідання Комітету по малому і середньому бізнесу Донецької ТПП

, опубліковано 27 березня 2024 о 15:37

Сьогодні на базі Донецької торгово-промислової палати в онлайн режимі пройшло засідання Комітету по малому і середньому бізнесу. В активному обговоренні порядку денного взяло участь і Головне управління ДПС у Донецькій області. 

Цього разу предметом обговорення під час наради стало листування з платниками податків в умовах воєнного стану. Спікерами з цього питання стали Олександр Хукаленко – начальник управління податкового аудиту та Сергій Петровський – начальник управління оподаткування фізичних осіб.

Податкова служба завжди відкрита до конструктивного діалогу з бізнесом і співпраці та використовує всі наявні канали комунікації для роз’яснення податкових новацій та надання фахової допомоги платникам податків.

Податківці нагадали учасникам, що для оперативної комунікації з бізнесом в ГУ ДПС у Донецькій області діє комунікаційна податкова платформа. На скриньку комунікаційної податкової платформи dn.ikc@tax.gov.ua представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою. 

Крім того, у ході ZOOM-конференції розглядався проект Стратегії відновлення, сталого розвитку та цифрової трансформації малого і середнього підприємництва до 2027 року, підіймалися актуальні питання захисту бізнес-спільноти Донеччини, розглядалися ресурси та можливості громад на шляху переходу на зелену енергетику. Зокрема, йшлося про напрями діяльності в інноваційному розвитку України та грантові можливості для МСП як драйвера економічного розвитку.

За результатами зустрічі учасники визначили напрям подальшої співпраці у зазначених питаннях.