Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Багаторазовий чемпіон Данило Чуфаров: «Задекларуй доходи – допоможи рідному місту!»

, опубліковано 19 квітня 2021 о 09:10

Днями до Центральної ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області для отримання консультації з питань декларування доходів завітав Данило Чуфаров -  заслужений майстер спорту, п'ятиразовий призер Літніх Паралімпійських ігор, багаторазовий чемпіон і рекордсмен Європи та Світу, співзасновник Благодійного Фонду розвитку громади «Наш дім — Маріуполь», автор ідеї та головний організатор дитячо-юнацького турніру з плавання «на кубок Заслуженого майстра спорту Данила Чуфарова» у місті Маріуполь.

Отримавши консультацію щодо заповнення декларації про майновий стан та доходи, Данило Чуфаров наголосив, що, декларуючи доходи і сплачуючи податки, громадяни приносять користь рідному місту. Цей вчинок є своєрідним джерелом позитивної самооцінки, чітким усвідомленням того, що ти успішна людина і вчиняєш як чесний, добропорядний громадянин.

Роз’яснювальні заходи, що проводять податківці Донеччини, допомагають громадянам зорієнтуватися у великому обсязі податкової інформації. В Центрах обслуговування платників Донецької області створено зручні умови для декларантів – оформлені тематичні інформаційні стенди із зразками заповнених декларацій, виділено окреме місце для платників з доступом до мережі інтернет. За необхідності, фахівці надають допомогу в заповненні декларацій.

Разом з тим, подати декларацію про майновий стан і доходи можна і дистанційно в електронному форматі, не відвідуючи податкову. Зараз це можна зробити за допомогою податкового сервісу «Електронний кабінет», для цього лише потрібен особистий ключ кваліфікованого електронного підпису.