Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обережно – вами маніпулюють шахраї: Податкова Донеччини не телефонує з «проханнями»

, опубліковано 22 лютого 2021 о 11:01

Головне управління ДПС у Донецькій області повідомляє, що останнім часом активізувалися «нечисті на руку» ділки, які ошукують представників бізнесу - під виглядом співробітників ГУ ДПС у Донецькій області звертаються до підприємців з проханнями чи з вимогами щодо перерахування на розрахункові рахунки або сплату готівкових коштів на різноманітні потреби (фінансова допомога, пожертвування, погрози застосування штрафних санкцій тощо).

Наголошуємо, що посадові особи ГУ ДПС у Донецькій області ні в якому разі не здійснюють подібні телефонні дзвінки, тим більше, предметом обговорення не може бути переведення коштів. Відомство діє ВИКЛЮЧНО в межах чинного законодавства та повноважень і ні дзвінків, ні запрошень «для вирішення питань» від імені керівництва надходити не може. Усі ці дії – незаконні та мають ознаки шахрайства!

Шановні платники! Будьте обачливими -  у разі отримання інформації про такі пропозиції, або вчинення противоправних дій працівниками податкової служби Донецької області, повідомляйте підрозділ Національної поліції за номером телефону «102».